Ειδησεογραφικό site

Ειρωνεία Κασιδιάρη για Λεβέντη – Το Δελφηνάριο στη Βουλή

29

 

Ειρωνικά σχόλια κατά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη εξαπέλυσε από την Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Η διαφαινόμενη είσοδος στη βουλή του κόμματος του κ.Λεβέντη, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, φαίνεται πως προκαλεί εκνευρισμό στην Χρυσή Αυγή, αφού στελέχη του ακροδεξιού κόμματος θεωρούν  πως η Ένωση Κεντρώων τους αποσπά πιθανούς μελλοντικούς ψηφοφόρους από τη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων, που μπορεί να κρίνουν και την τρίτη θέση που διακαώς επιθυμούν να καταλάβουν.

Την Δευτέρα, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Δ.Ε.Θ, ο κ.Κασιδιάρης, απάντησε καυστικά στο ενδεχόμενο εισόδου του κόμματος του κ.Λεβέντη στη βουλή. «Ο κόσμος δεν έχει λεφτά λόγω κρίσης για να πηγαίνει στο Δελφινάριο και να βλέπει επιθεωρήσεις. Με την είσοδο του συγκεκριμένου κόμματος θα έχει δωρεάν διασκέδαση μέσα στην Βουλή» σχολίασε.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για τα Μνημόνια που ψήφισαν και εφάρμοσαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα. «Τα δύο αυτά κόμματα ψήφισαν τα πιο καταστροφικά μνημόνια για τη χώρα. Οι εκλογές γίνονται για να δημιουργηθεί ο μεγάλος άξονας που θα λαμβάνει τις εντολές από τη Γερμανία».

Όσον αφορά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, ο ίδιος επεσήμανε πως : «δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα», καλώντας τον σταρτό να φυλάξει τα νησιά. «Ο πολίτης και ο τουρίστας στα νησιά της χώρας μας αντιμετωπίζουν ένα δημόσιο αφοδευτήριο. Δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα. Η απόλυτη πλειοψηφία που έρχονται στη χώρα είναι λαθρομετανάστες. Ελάχιστοι είναι από τη Συρία. Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα το κράτος. Η κατάσταση στα νησιά είναι οριακή. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον κόσμο. Είδατε τι έπαθαν Καμμένος και Αβραμόπουλος μόλις επισκέφθηκαν τα νησιά. Ο στρατός πρέπει να φυλάξει τα σύνορα της χώρας μας», τόνισε, μεταξύ άλλων  ο  εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.