Ειδησεογραφικό site

«Δον Ζουάν» ο Φρανσουά! – Τα… μυστικά ραντεβού του Ολάντ με ξανθιά δημοσιογράφο αποκαλύπτει περιοδικό

34

Αυτή τη φορά ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, απασχολεί το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» με αφορμή δύο μυστικά ραντεβού που είχε με την ξανθιά δημοσιογράφο του Canal plus, Μαιτενά Μπιραμπέν, στην οποία μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη πριν από μία εβδομάδα.

Για το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο Γάλλος πρόεδρος δεν έβλεπε για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά πλατό τη γοητευτική δημοσιογράφο. Ο Σοσιαλιστής Ολάντ είχε δειπνήσει στο σπίτι της αρκετές εβδομάδες πριν της παραχωρήσει συνέντευξη.

«Ο Γάλλος πρόεδρος πέρασε το κατώφλι του σπιτιού της αρκετές εβδομάδες πριν της παραχωρήσει συνέντευξη στο Canal Plus», αναφέρει το περιοδικό «Closer» και προσθέτει: «Ο Γάλλος πρόεδρος ήθελε να προετοιμάσει το έδαφος για την συνέντευξη που της παραχώρησε με αφορμή την επέτειο των τριών ετών από τότε που ανέλαβε την εξουσία. Και επειδή είναι… κύριος με Κ κεφαλαίο και ξέρει πώς να φερθεί στις γυναίκες, δεν σκέφτηκε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η αποκάλυψη του… μυστικού δείπνου την ώρα που μπαινοβγαίνει στο Ελιζέ η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγέ. Για να μην γίνει στόχος η συνάντησή τους, η Γαλλίδα δημοσιογράφος είπε στον Ολάντ ότι στο δείπνο που θα γινόταν στο σπίτι της, θα παραστούν και κάποιοι ανώνυμοι Γάλλοι πολίτες για να του κάνουν ερωτήσεις που πιθανόν θα του ήταν χρήσιμες για την συνέντευξη».

Έτσι μετά το δείπνο που οργάνωσε προς τιμή του η ξανθιά δημοσιογράφος στο σπίτι της και μετά το πέρας της συνέντευξης στο Canal plus, σειρά είχε ο Γάλλος πρόεδρος που θέλησε να της το ανταποδώσει παίζοντας όμως στο… δικό του στρατόπεδο.

Η Μαιτενά με τη σειρά της αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γάλλου προέδρου και δείπνησε με τον Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων, εκεί όπου πλέον κυκλοφορεί ανενόχλητη η ανεπίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Ζουλί Γκαγιέ για χάρη της οποίας άφησε στα κρύα του λουτρού τη Βαλερί Τριερβελέρ.

Στο προεδρικό μέγαρο, ο Φρανσουά Ολάντ υποδέχτηκε την Μαιτενά, όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό δίχως όμως να κάνει αναφορά στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η Γαλλίδα ηθοποιός βλέποντας την καλλίπυγη δημοσιογράφο να περνά το κατώφλι του Ελιζέ.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, η 47χρονη Μαιτενά έχει πολλά κοινά με τον Γάλλο πρόεδρο. Και οι δύο έχουν μία θυελλώδη ερωτική ζωή. Η Μαιτενά έχει παντρευτεί τρεις φορές. Με τον τελευταίο σύντροφό της και τις δύο κόρες του διαμένουν στο Παρίσι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.