Ειδησεογραφικό site

Διπλή τραγωδία: Δύο κοριτσάκια πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο

32

 

Μέσα σε ένα 24ωρο δύο κοριτσάκια 8 και 10 ετών έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό. Το πρώτο βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου, στην περιοχή του Φραγκοκάστελου Χανίων και το δεύτερο είχε πάει για μπάνιο στην παραλία της Αρτέμιδας με τη μητέρα του, συμπληρώνοντας τον τραγικό απολογισμό.

Το περιστατικό με το 8χρονο κοριτσάκι στα Χανιά συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς οι λουόμενοι αντίκρισαν το μικρό παιδί στην πισίνα να είναι ακίνητο. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ κάποιοι προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων, όπου και συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση.

Το δεύτερο περιστατικό στην Αρτέμιδα καταγράφηκε επίσης χθες το απόγευμα όταν ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα μια 10χρονη αλλοδαπή που είχε πάει για μπάνιο με τη μητέρα της.
Συγγενικό πρόσωπο επικοινώνησε με το κέντρο Άμεσης Δράσης και στο σημείο έσπευσε δύναμη του λιμενικού, όπου διαπίστωσε ότι το άτυχο παιδί ήταν ήδη νεκρό. Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.