Ειδησεογραφικό site

Δημοπρατούνται τούρτες 40 χρόνια από τότε που μπορούσες να τις φας…

53

Δημοπρατούνται κομμάτια από… βασιλικές τούρτες! Της Νταϊάνα και του Καρόλου αλλά και της Καμίλα με τον Κάρολο

 Ένα κομμάτι από τη βασιλική γαμήλια τούρτα της Νταϊάνα από τον γάμο της με τον Κάρολο το 1981, είναι μόνο ένα από τα πέντε γλυκά γάμου που αναμένεται να δημοπρατηθούν.

Τα πέντε κομμάτια προέρχονται από τους μεγαλύτερους βασιλικούς γάμους των τελευταίων 40 ετών ενώ δύο από αυτά είναι από τις γαμήλιες τελετές που γαμπρός ήταν ο Κάρολος.

Το κέικ φρούτων που μοιράστηκε στους καλεσμένους στο γάμο της Νταϊάνα με τον Κάρολο αναμένεται να αποφέρει μέχρι και 1500 ευρώ στη δημοπρασία που θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Ένα παρόμοιο κομμάτι που όμως προέρχεται από τον γάμο της Καμίλα με τον Κάρολο υπολογίζεται να φέρει μόλις 400 ευρώ.

Η τούρτα από τη γαμήλια τελετή του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που έγινε το 2011, θα πουληθεί περίπου 500 ευρώ ενώ θα βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα κόκκινο κουτί με τα ασημένια αρχικά του ζευγαριού και φυσικά το βασιλικό στέμμα.

Μία φέτα από το γλυκό του γάμου του πρίγκιπα Ανδρέα με την Σάρα Φέργκιουσον ο οποίος έγινε το 1986, αναμένεται να δημοπρατηθεί έναντι 650 ευρώ.

Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι τούρτα από το γάμο της βασίλισσας Άννας που έγινε το 1973 με την προειδοποίηση όμως να μην… καταναλωθεί!

Προφανώς όλα τα παραπάνω ήταν ολόφρεσκα!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.