Ειδησεογραφικό site

Γκάφα Καμμένου στο ντιμπέιτ: Η τρολιά που έγινε πολιτικό επιχείρημα

26

 

Απο τα ντιμπέιτ δεν λείπουν και οι γκάφες και στη χθεσινή τηλεμαχία σε αυτό το πεδίο νικητής στέφθηκε ο Πάνος Καμμένος που έπεσε θύμα των τρολ του Διαδικτύου και της ευπιστίας του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπεσε στην παγίδα των social media στο χθεσινό κρίσιμο ντιμπέιτ το οποίο παρακολούθησε όλη η Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας για τη συνεργασία Ποτάμι, Πασόκ, ΑΝΕΛ διάβασε στον αέρα μία έκθεση ενός «μαθητή» του Δημοτικού ο οποίος γράφει για το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σήκωσε ένα χαρτί από τις σημειώσεις του – προφανώς και είχε συζητήσει με τους συνεργάτες του πιο πριν τις απαντήσεις που θα δώσει στα ερωτήματα που θα του έθεταν οι δημοσιογράφοι – και άρχισε να διαβάζει την έκθεση.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλο κόμμα και έβγαινε πρώτο αλλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι», σε αυτό το σημείο η Φώφη Γεννηματά βάζει τα γέλια και του λέει πως είναι… ζωντανή.

Απτόητος ο κ. Καμμένος συνεχίζει να διαβάζει την έκθεση: «Ρώτησα τη μαμά γιατί το ΠΑΣΟΚ  θα είναι στις εκλογές και άρχισε να κλαίει».

Μόνο που η έκθεση ήταν τρολιά του Διαδικτύου και σε καμία περίπτωση αληθινή, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς ένα τόσο οφθαλμοφανές αστείο γίνεται πολιτικό επιχείρημα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.