Ειδησεογραφικό site

Ενδοκυβερνητικές «φωτιές» ανάβει η δήλωση Γεωργιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για την εμπλοκή με την τρόικα – Έντονη αντίδραση της Χ. Τρικούπη( Βίντεο)

55

Ενδοκυβερνητικό μέτωπο άνοιξε το πρωί της Τρίτης. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Προφανώς η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναλλάξει ο νόμος για τις 100 δόσεις» ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ που «δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία» και τώρα μας πιέζει η τρόικα, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «φταίει σε μεγάλο βαθμό».

Καρύδης: Ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις Γεωργιάδη. Μέσω του λογαριασμού του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη απάντησε σε όσα είπε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Karydis«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της Τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Ο κ Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις. Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικα»;



Τα σχόλια είναι κλειστά.