Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Πολύ χοντρή για… μόντελινγκ

143

 

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, το εικονιζόμενο μοντέλο από τη Σουηδία δεν βρίσκει δουλειά στο χώρο της μόδας καθώς οι γοφοί και τα οπίσθιά του, όπως ισχυρίζεται, θεωρούνται τροφαντά για την πασαρέλα.
Ο λόγος για την 19χρονη Agnes Hedengard η οποία ξεχειλίζει από οργή. Η νεαρή Σουηδή αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στη βιομηχανία της μόδας που την θεωρεί ακατάλληλη για να κάνει το μοντέλο. Αναρτώντας ένα βίντεο στο You Tube όπου απεικονίζεται με μπικίνι, η νεαρή Σουηδή θέλει να πάρει το αίμα της… πίσω δείχνοντας πόσο παράλογη είναι η βιομηχανία της μόδας. To μαγιό που φορά αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και μαρτυρά την απουσία λίπους σε επίμαχα σημεία.

Το ξανθό μοντέλο κινείται στο χώρο του μόντελινγκ την τελευταία πενταετία ενώ, το 2014 κέρδισε την τρίτη θέση στο ριάλιτι «Sweden’ s Next top Model». Όμως, το τελευταίο διάστημα σταμάτησε να δέχεται προτάσεις με αποτέλεσμα να βγάζει περισσότερα χρήματα ως πωλήτρια απ΄ότι ως μοντέλο. Όπως η ίδια επισημαίνει στο βίντεο, τα πρακτορεία μοντέλων την απορρίπτουν εξαιτίας των… κιλών της. Στο επίμαχο βίντεο η 19χρονη κοπέλα αναφέρει: “Η βιομηχανία πιστεύει πως είμαι παχιά». Δείχνοντας την κοιλιά της, λέει: «Τα πρακτορεία μοντέλων πιστεύουν ότι είναι πολύ μεγάλη. Νομίζουν ότι τα οπίσθιά μου είναι πολύ μεγάλα και οι γοφοί μου επίσης. Σύμφωνα με την βιομηχανία της μόδας, δεν μπορώ να γίνω μοντέλο. Θα έπρεπε να είμαι πιο λεπτή» , προσθέτει.

Η Σουηδή καλλονή με τα εκφραστικά καταγάλανα μάτια ισχυρίζεται ότι τα πρακτορεία μοντέλων που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστούν μαζί της, όταν ενημερώθηκαν για τις αναλογίες της, αρνήθηκαν να υπογράψουν  συμβόλαιο. Ο Δείκτης Μάζας Σώματος της νεαρής κοπέλας είναι 17,5 την ώρα ο ιδανικός ΔΜΣ για έναν ενήλικα κυμαίνεται από 18,5 έως 24,9.  Το γεγονός αυτό την εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε να δείξει πόσο παράλογη είναι η βιομηχανία της μόδας αναρτώντας το επίμαχο βίντεο στα social media. «Αγαπήστε τον εαυτό σας, μην αφήνετε κανένα να σας πει κάτι το διαφορετικό», συμβουλεύει επίσης τις κοπέλες που πιθανότατα έχουν βρεθεί στη θέση της.

Trop grosse pour être mannequin από 20Minutes

Τα σχόλια είναι κλειστά.