Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ο CEO της BMW καταρρέει στη Φρανκφούρτη

45

 

Ήταν η πίεση της πρώτης φοράς ή κάτι άλλο; Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της BMW Harald Krueger κατέρρευσε κατά την παρουσίαση των νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μόλις λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε την ομιλία του ο 49χρονος αισθάνθηκε ζαλάδα και χάνοντας την ισορροπία του έπεσε στο έδαφος. Αμέσως έσπευσαν προς βοήθεια του στελέχη της εταιρείας που τον βοήθησαν να συνέλθει με τον Krueger να δείχνει χαμένος ενώ η παρουσίαση διεκόπη. Έπειτα δύο συνεργάτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν να αποχωρήσει απ’ τη μεγάλη αίθουσα ενώ λίγα λεπτά μετά το συμβάν με ανακοίνωση του εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει ότι ιατρική ομάδα εξετάζει τον Krueger τονίζοντας πως η κατάσταση του είναι σταθερή και ανακάμπτει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο ήδη πριν τη συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση ο Krueger δεν αισθανόταν καλά. Το συμβάν έγινε έπειτα από σύντομα ταξίδια του στο εξωτερικό, σημείωσε ο ίδιος.

Η παρουσίαση και η συνέντευξη Τύπου θα επαναληφθεί το μεσημέρι με τον Οικονομικό Δ/ντη του Ομίλου Friedrich Eichiner

Η BMW, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων, παρουσιάζει στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης μία ανανεωμένη βερσιόν της σειράς 7.

Τα σχόλια είναι κλειστά.