Ειδησεογραφικό site

Διήμερο κρίσιμων συναντήσεων Βενιζέλου με Παπανδρέου και Σημίτη

37

Σημάδια ανακωχής εμφανίζονται μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου, μετά τη συμφωνία να συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο κ. Βενιζέλος με πρωτοβουλία του ζήτησε να συναντήσει τόσο τον κ. Παπανδρέου, όσο και τον κ. Σημίτη, τους οποίους θα ενημερώσει για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τα εθνικά θέματα και την προσυνεδριακή πορεία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί σήμερα με τον κ. Παπανδρέου στις 12:00 στο υπουργικό γραφείο του και αύριο, Παρασκευή, στις 11:00 με τον κ. Σημίτη, στη Βουλή.

Παράλληλα οι προετοιμασίες για το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης συνεχίζονται, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, ιδίως από στελέχη που πρόσκεινται παραδοσιακά στον Γιώργο Παπανδρέου. Σήμερα, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της γενικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στη συνεδρίαση θα τεθούν οργανωτικά θέματα τα οποία θα αφορούν στην προσέγγιση κοινωνικών ομάδων και τοπικών φορέων. Αναφορικά με το τελευταίο την αρχή πρόκειται να κάνει ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο οποίος έχει προγραμματισμένο ταξίδι στο Κιλκίς όπου θα εγκαινιάσει πτέρυγα νοσοκομείο μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στενό συνεργάτη του Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.