Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος:Αν φάμε τον Φεβρουάριο σε δεύτερες εκλογές,έχει εκτροχιαστεί το τρένο-Τον ΓΑΠ τον ξέρουμε

38

«Όταν φτάνεις στην ώρα της ευθύνης, τελειώσαν τα ψέματα, τελειώσαν οι πλάκες» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Έχουν σταματήσει τα ψέματα, όλοι τα σκέπτονται διπλά και τριπλά, και όσο περισσότερο τα σκέπτονται, τόσο ανεβαίνει η δική μας επιρροή»,  σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

O κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν μπορεί η χώρα να πάει σε δεύτερες εκλογές, «αν φάμε τον Φεβρουάριο σε δεύτερες εκλογές, έχει εκτροχιαστεί το τρένο» ανέφερε.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την τρίτη θέση, ώστε να κληθούν σε συνεργασία όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις, ώστε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η έξοδος από την κρίση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η αβεβαιότητα προκλήθηκε λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ και όχι λόγω των πρόωρων εκλογών.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν είπε ότι «θα σκίσουμε τα μνημόνια».

«Η Ευρώπη παρακολουθεί στενά τα ελληνικά πράγματα, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι αν η επόμενη κυβέρνηση θα τα πάει καλύτερα για τον πολίτη, το εισόδημά του, το μέλλον του. Η στάση της Ευρώπης προσδιορίζεται ιστορικά. Στην Ευρώπη τρέχουν διαρκώς οι αλλαγές κυβερνήσεων και πρωθυπουργών, αλλά πάντοτε στην αρχή της συνέχειας του Κράτους» εξήγησε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.