Ειδησεογραφικό site

Βίντεο καταγράφει την τελευταία βόλτα της μικρής Άννυς

25

Βίντεο που απεικονίζει την άτυχη Άννυ στην τελευταία της βόλτα μαζί με τον πατέρα της έφερε στο φως η τηλεόραση του Star.

Συγκεκριμένα ήταν Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 4 παρά 10 το απόγευμα όταν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, φαίνεται ο 27χρονος Σάββας μαζί με την μικρή Άννυ να περπατούν στο πεζοδρόμιο και να μπαίνουν σε ένα μαγαζί. Είναι ίσως η τελευταία φορά που βλέπουν την μικρούλα στην γειτονιά.

Η 4χρονη είναι πίσω του, εκείνος σταματά και την κοιτά ενώ προχωρά. Μπαίνουν μαζί στο μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης. Εδώ να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το ίδιο με εκείνο που επισκέφτηκε ο πα-ΤΕΡΑΣ την Μεγάλη Παρασκευή λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του και είχε αγοράσει τις λεκάνες και την χλωρίνη για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Μόλις μπήκαν στο μαγαζί, ο 27χρονος ζητά από την μικρή να χαιρετήσει την υπάλληλο. Τότε η 4χρονη την κοιτάζει και κουνά το χεράκι της. Εκείνος κατευθύνεται στο ράφι και παίρνει μια βούρτσα. Το κοριτσάκι τον κοιτάζει και τον περιμένει υπομονετικά.

Ο Σάββας ζητά από την πωλήτρια το σαμπουάν της μικρής, εκείνη ψάχνει να το βρει μέσα στο μαγαζί, την ακολουθεί ο 27χρονος και πίσω του πηγαίνει και η μικρή. Δευτερόλεπτα αργότερα η πωλήτρια πλησιάζει ένα ράφι, παίρνει ένα σαμπουάν, το ανοίγει και το δίνει στον άνδρα να το μυρίσει. Στην συνέχεια εκείνος βγάζει χρήματα από την τσέπη του για να πληρώσει.

Καθ’ όλη την διάρκεια το κοριτσάκι δεν μιλάει, δεν γκρινιάζει, δεν διαμαρτύρεται, απλά περιμένει υπομονετικά δίπλα στον πατέρα της να τελειώσει τα ψώνια τoυ και να φύγουν!

Αυτό που προκαλεί ωστόσο, τεράστια εντύπωση είναι ότι ο παιδοκτόνος κάποια στιγμή σκύβει και της χαϊδεύει το κεφαλάκι.

Δείχνει καλός και τρυφερός μαζί της και τίποτα δεν προδίδει την φρίκη που θα ακολουθούσε. Την στιγμή που ο πα-ΤΕΡΑΣ παίρνει την σακούλα με τα ψώνια ζητά από την Άννυ να αποχαιρετήσει την πωλήτρια, ενώ της χαϊδεύει και πάλι τα μαλλιά.

Το σημαντικό σε αυτό το βίντεο ντοκουμέντο είναι η ημερομηνία και αυτό διότι η μητέρα του δράστη και γιαγιά της μικρούλας είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι έδωσε την μικρή Άννυ στον μπαμπά της ή την Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη. Αυτό διαψεύδεται όμως από το ίδιο το βίντεο!

Τα σχόλια είναι κλειστά.