Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Σκότωσε λόγω κιλών αλλά έχασε… 400!

67

Τέλος στον εφιάλτη της αποφάσισε να βάλει μια υπέρβαρη γυναίκα που ζύγιζε περισσότερο από μισό τόνο και περνούσε τη ζωή της καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι. Η Mayra Rosales που φαίνεται αν είχε εγκαταλείψει τη ζωή αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, καθώς αποφάσισε να χάσει περίπου 400 κιλά, ώστε να μπορεί να ζει σαν κανονικός άνθρωπος.

Η ίδια είχε κατηγορηθεί και αργότερα αθωωθεί από το δικαστήριο του Τέξας για τον θάνατο του ανιψιού της. Όπως αναφέρεται η Rosales είχε ομολογήσει στο δικαστήριο πως εκείνη ευθυνόταν για το θάνατο του μικρού παιδιού, καθώς ισχυριζόταν πως είχε καθίσει πάνω του, ωστόσο οι ιατροδικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για το θάνατο του παιδιού ήταν η ίδια του η μητέρα, που φαίνεται να το κακοποιούσε βάναυσα. Η υπέρβαρη τότε γυναίκα θέλησε να προστατεύει την αδελφή της και αποφάσισε να αναλάβει εκείνη την ευθύνη.

Όπως αναφέρεται η αδελφή της λίγο αργότερα ομολόγησε για το έγκλημα και τιμωρήθηκε με 15ετή ποινή φυλάκισης, ενώ η Mayra αποφάσισε να μεγαλώσει τα άλλα ανίψια της.Με τη βοήθεια 11 χειρουργικών επεμβάσεων κατάφερε να χάσει περίπου 400 κιλά και με τη βοήθεια διατροφολόγων άρχισε να τρέφεται σωστά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.