Ειδησεογραφικό site

«Αυγή» για Τσακαλώτο: «Ξέρει τη δουλειά, κρατούσε το ταμείο στο Φεστιβάλ Νεολαίας»

37

Ξέρετε τι είναι να έχεις διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία το ταμείο του Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν ξέρετε, μπορείτε να ρωτήσετε τον νέο «Τσάρο» της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος είχε την τύχη να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στο συγκεκριμένο πόστο.

Αναρωτιέστε αν σας κοροϊδεύουμε; Κάθε άλλο. Σοβαρολογούμε και «συμφωνούμε απόλυτα» με τη λεζάντα της φωτογραφίας της στήλης των Παραπολιτικών της εφημερίδας «Αυγή», η οποία απηχεί τις θέσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ξέρει τη δουλειά και την πραγματική οικονομία, καθώς «κρατούσε» το ταμείο του Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!

Η σημαντική αυτή εμπειρία, ενδεχομένως να αποτέλεσε και το «εισιτήριο» για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Οικονομικών και του επικεφαλής της αντιπροσωπείας διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.

Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε – με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως – το ταμείο του Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιλέχθηκε από τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να βγάλει τον τόπο από το πλήρες αδιέξοδο που την είχε φέρει ο προκάτοχός του, Γιάνης Βαρουφάκης.

Όσον για τον επόμενο «Τσάρο»; Συμπερασματικά σας δίνουμε την είδηση… Ο επόμενος θα είναι ο νυν διαχειριστής του ταμείου του Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.