Ειδησεογραφικό site

27χρονη έχασε το δέρμα της και το μισό της πρόσωπο (Σκληρές Φωτο)

139

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το πάθημα μιας 27χρονης γυναίκας από την Τσεχία η οποία στην προσπάθειά της να ασχοληθεί με τα μαστορέματα του σπιτιού, κατέληξε στο νοσοκομείο με το κρανίο της κατακρεουργημένο, με τους γιατρούς να κρίνουν την κατάστασή της ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Όλα ξεκίνησαν μόλις η Πέτρα Νόβοτζ, μητέρα δύο παιδιών και εθελόντρια πυροσβέστης έπιασε στα χέρια της το ηλεκτρικό τρυπάνι που είχε στο σπίτι με σκοπό να κάνει μερικές τρύπες στους τοίχους, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της αλογοουρά. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της, μερικές τρίχες «πιάστηκαν» στο μεταλλικό τρυπάνι, με αποτέλεσμα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ολόκληρη η κοτσίδα της γυναίκας να βρεθεί μπλεγμένη στο μηχάνημα το οποίο τραβούσε δραματικά τα μαλλιά και το δέρμα του κρανίου της.

Από την ταχύτητα περιστροφής του τρυπανιού και τη δύναμη με την οποία αυτό τραβούσε τα μαλλιά της Νόβοτζ, το τριχωτό της κεφαλής της αποκολλήθηκε πλήρως αφήνοντας το κρανίο της εκτεθειμένο, παρασύροντας και μεγάλο μέρος του προσώπου της στα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά.

Ατύχημα - σοκ με τρυπάνι: 27χρονη έχασε το δέρμα της στο κρανίο και το μισό της πρόσωπο [εικόνες]

Ο κόσμος κινητοποιήθηκε από τις φωνές της  γυναίκας και η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκαν 9 ώρες μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου για να «συναρμολογήσουν» το πρόσωπό της χρησιμοποιώντας δέρμα από τους ώμους και τα πόδια της. Το τριχωτό της κεφαλής ήταν επίσης αδύνατο να «επικολληθεί» ξανά, συνεπώς και εκεί χρησιμοποιήθηκαν κομμάτια δέρματος από άλλα μέρη του σώματός της.

Πλέον, η Νόβοτζ αναρρώνει και αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ και τον αφόρητο πόνο δηλώνει: «Θυμάμαι τα πάντα, ήταν τρομακτικό. Ξαφνικά τα μαλλιά μου μπερδεύτηκαν στο τρυπάνι και μόλις ένιωσε πως επιτέλους απεγκλωβίστηκα γύρισα και είδα το τριχωτό του κεφαλιού μου να βρίσκεται δίπλα μου και όχι επάνω μου. Ήταν απαίσιο».

Ατύχημα - σοκ με τρυπάνι: 27χρονη έχασε το δέρμα της στο κρανίο και το μισό της πρόσωπο [εικόνες]

Τα τραύματα επουλώνονται γρήγορα και με τη βοήθεια των πλαστικών χειρουργών τα σημάδια θα υποχωρήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.