Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Απόψε ο «τελικός» Ολυμπιακού-Ατλέτικο

33

Στο σημαντικότερο παιχνίδι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποφασισμένος για όλα, απέναντι στην Ατλέτικο.

Απόψε στις 21:45, ΝΕΡΙΤ, ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα στην πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και καλείται να σταθεί στο ύψος των φετινών εμφανίσεων του, επιζητώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Ισπανός τεχνικός θα ακολουθήσει πιθανότατα τη… συνταγή του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Γιουβέντους και θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουΐ, στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, πιο μπροστά τους θα κινούνται οι Αφελάι, Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Ο Μίτσελ έριξε ιδιαίτερο βάρος τις τελευταίες ημέρες στον Έλληνα επιθετικό, ώστε να τον τονώσει ψυχολογικά, δείχνοντας ότι βασίζεται πολύ στην δική του απόδοση. Πάντως, το μεγάλο βάρος θα πέσει στους κεντρικούς μέσους του Ολυμπιακού, γι’ αυτό και ξεκινούν τρία αμυντικά χαφ σε μια διάταξη 4-3-3.

Ο Ολυμπιακός είχε την μεγάλη στήριξη του κόσμου του και στην προπόνηση στο Βιθέντε Καλδερόν. Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας περίμεναν τους παίκτες για να τους αποθεώσουν, να τους χειροκροτήσουν και να φωνάξουν συνθήματα γι’ αυτούς. Αγκάλιασαν μάλιστα τον Κώστα Μήτρογλου φωνάζοντας «οεε, Κώστας Μήτρογλου» και ζητώντας του ένα γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε ακόμα: Μίτσελ: «Δε συγκρινόμαστε με την Ατλέτικο, αλλά θα πολεμήσουμε με τα δικά μας όπλα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.