Ειδησεογραφικό site

Απορρίπτει την ιδέα της κυβέρνησης εθνικής ενότητας ο Φλαμπουράρης

25

Κατηγορηματικά αντίθετος με το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ή κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Alpha 9,89, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν νέες δυνάμεις στη Βουλή, θα υπάρξουν εκπλήξεις, όπως είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο κ.Φλαμπουράρης τα απέδωσε σε προεκλογικούς λόγους, αναφέροντας πως «δεν μπορεί να μιλάμε για εθνική ενότητα όταν βλέπουμε την παιδεία, τον πολιτισμό στην παρακμή».

«Εμείς λέμε με την κοινωνία συσπειρωμένη μπορεί να επιτευχθεί εθνική ενότητα.Σε συνεργασίες μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί δεν θέλουμε να υπάρξουν ξανά εκλογές», ανέφερε ο κ.Φλαμπουράρης.

Ως προς το σημερινό debate, ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι «επειδή όλοι οι αρχηγοί θα επιτίθεται στον Τσίπρα, αυτό θα είναι τελικά θετικό. Θα δείξει ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν στόχο τον Τσίπρα. Θα χτυπιέται από όλους, θα τους καταμαρτυρούν ότι αυτός μας πήγε σε εκλογές. Η προσδοκία που έχουμε είναι να γίνει διάλογος σε πλαίσια τέτοια ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις. Ελπίζω σήμερα ο πολιτικός πολιτισμός να βοηθήσει να λειτουργήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί πολιτικότατα», τόνισε ο κ.Φλαμπουράρης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Π. Λαφαζάνης αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν επήλθε διάσπαση.

«Είναι αρνητικό, αυτό που έγινε είναι κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να το ανεχτεί.Δεν το σκέφτηκαν κατά την εκτίμησή μου καλά οι σύντροφοι.Δεν έπρεπε να προχωρήσουν σε ρήξη και να ρίξουν την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, εκλεγμένη από τον λαό. Ήταν λάθος που δεν έπρεπε να κάνουν οι σύντροφοι» υπογράμμισε ο κ.Φλαμπουράρης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.