Ειδησεογραφικό site

Ανεβάζει ξαφνικά τους τόνους το ΠΑΣΟΚ: Ο Σαμαράς υπέπεσε σε unfair

55

Χοντραίνει η κόντρα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού από τη Χαλκιδική ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η δημοκρατική παράταξη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, αναφερόμενος στην δήλωση του πρωθυπουργού από τη Χαλκιδική ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι η δημοκρατική παράταξη” τόνισε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι “Ο κ. Σαμαράς προχθές έκανε ένα unfair”

Μάλιστα ο κ. καρύδης είπε ότι “Δεν έχουμε γίνει ουρά της ΝΔ, μετά τα «Ζάππεια» και τον αντιμνημονιακό αγώνα ήρθε στη γραμμή που είχαμε χαράξει για έξοδο από την κρίση”, σημειώνοντας πως «το ίδιο κάνουν και ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.»

Διερωτήθηκε επίσης γιατί όταν ο κ. Βενιζέλος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και λεει «ελάτε να φτιάξουμε την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και να έχουμε ενιαίο μέτωπο, δεν το κάνουν».

Εξαπολύοντας επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «κάποιοι νομίζουν ότι αντλούν δυνάμεις μόνο όταν μένουν στο ΄όχι σε όλα’ και στο δρόμο του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της ανευθυνότητας.»

Αναφερόμενος στις ομαδικές απολύσεις, ο κ. Καρύδης είπε: «Θα δούμε το θέμα κατά περίπτωση, δεν θα προχωρήσουμε σε οριζόντια βήματα.»

Εμείς δε λέμε ναι σε όλα σημείωσε, είπε σημειώνοντας «εμείς δεν αντισταθήκαμε στο θέμα των πλειστηριασμών;»

Πρόσθεσε ότι σε ορισμένους τομείς η κυβέρνηση μπορεί να νομοθετήσει μονομερώς, αλλά γενικά αποφεύγει να το κάνει.

«Είμαστε αντίθετοι με τις εκλογές, θα πάνε τη χώρα πίσω, θα οδηγήσουν σε ανασφάλεια» τόνισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.