Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Κάλεσμα συστράτευσης σε Παπανδρέου και Σημίτη

97

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές ο Τσίπρας θα ζητήσει βουλευτικές εκλογές» δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο δίλημμα των εκλογών.

«Ο πήχης για το ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη δυνατή συστράτευση για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε «Πάνω απ’ όλα ψηφίζουμε για την Ευρώπη πέρα από τα διλήμματα που βάζει ο Τσίπρας για εθνικές εκλογές».

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ λέμε ψηφίστε μας και σταθερότητα στην Ελλάδα, αλλά και για ένα ηχηρό μήνυμα προς την Ευρώπη», ενώ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ «Η προηγούμενη ημέρα, η ημέρα των εκλογών είναι πιο σημαντική. Η ημέρα της μάχης των εκλογών είναι πιο σημαντική. Σαφώς και θα συζητηθούν κάποια πράγματα αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως μια τέτοια συζήτηση δεν βοηθάει».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαία τόσο η συστράτευση όσο και η ένωση όλων των δυνάμεών του. «Ο Βενιζέλος κάνει μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και σε επίπεδο παράταξης και σε επίπεδο Εθνικό. Το μνημόνιο δεν έφερε την κρίση, η κρίση έφερε το μνημόνιο. Τιμώ τις προσπάθειες του Βαγγέλη Βενιζέλου. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συστρατευθούν στο ΠΑΣΟΚ».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.