Ειδησεογραφικό site

Ανατροπή στους λόγους της γυναικείας απιστίας

18

Νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει όσα πίστευαν οι άντρες μέχρι τώρα…

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι όσο πιο… πλούσια είναι τα «προσόντα» τους  τόσο πιο μεγάλη επιτυχία θα έχουν στο αντίθετο φύλο και τόσες περισσότερες πιθανότητες για μια πιστή σύντροφο.

Mία νέα έρευνα όμως που δημοσιεύθηκε στο PLOS One, έρχεται να ανατρέψει αυτή την αντίληψη με επιστημονικά δεδομένα, δείχνοντας ότι για τις γυναίκες το μέγεθος μπορεί να έχει διαφορετική αντιμετώπιση…

Για τις ανάγκες της μελετήθηκαν 545 παντρεμένα ζευγάρια και οι ερευνητές ζήτησαν από τα ζευγάρια που συμμετείχαν, να συμπληρώσουν σε ερωτηματολόγια το «μέγεθος» του συζύγου… Τα αποτελέσματα λοιπόν σε συνδυασμό προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη…

Συγκεκριμένα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι για «Για κάθε δύο εκατοστά περισσότερο, αυξάνονταν κατά 1,5 φορά οι πιθανότητες να απατήσει η σύζυγος» .

Ο λόγος; Ο πόνος και η δυσφορία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν επιτρέπει στις γυναίκες να το απολαύσουν επαρκώς, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν έναν άνδρα που τους ταιριάζει περισσότερο.

Παράγοντες βέβαια που λειτουργούν επιπρόσθετα για την απιστία των γυναικών ήταν η σωματική βία, η άρνηση του συντρόφου να κάνει σεξ μαζί τους και η γενικότερη έλλειψη ικανοποίησης από τη σεξουαλική ζωή.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.