Ειδησεογραφικό site

Αμαλιάδα: Πατέρας και γιος σκότωσαν μητέρα τριών παιδιών

43


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 51χρονος τσιγγάνος και ο 28χρονος γιος του που πυροβόλησαν και σκότωσαν μια 28χρονη μητέρα και τραυμάτισαν τον 31χρονο σύζυγό της μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους, στην περιοχή «Τσιχλέικα» της Αμαλιάδας.

Μετά τις απολογίες τους, πατέρας και γιος οδηγήθηκαν από το δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας στις φυλακές Ναυπλίου, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για τον φόβο αντεκδίκησης από τους συγγενείς των θυμάτων. Ο 28χρονος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και ο πατέρας του για ηθική αυτουργία σε αυτά και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 26χρονος αδελφός του δολοφόνου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία. Ο 28χρονος είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ μια φορά την συνομήλικη εξαδέλφη του που σκοτώθηκε ακαριαία και άλλη μια τον 31χρονο σύζυγό της που τραυματίστηκε βαριά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.