Ειδησεογραφικό site

Αλβανός λήστευε ηλικιωμένους σε Μεσσηνία και Αρκαδία

44

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην Ηλεία, αλλά ο 39χρονος αλλοδαπός είχε ήδη φτιάξει άλλη συμμορία με τη βοήθεια τριών ακόμη συνεργών του και χτυπούσαν σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας όπου λήστευαν ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους!

Ο Αλβανός κακοποιός ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης ως ένας από τους δράστες μιας ληστείας που είχε γίνει στις 15 Ιουνίου του 2013 σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων σε τοπική κοινότητα του δήμου Γορτυνίας. Τα ίχνη του εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας όπου συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι τρεις ημέρες πριν από αυτή τη ληστεία, με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους συνεργούς, είχε ληστέψει και άλλο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία.

Και στις δυο περιπτώσεις, οι κακοποιοί είχαν χτυπήσει άγρια τα θύματά τους και είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ οι ίδιες κατηγορίες μαζί με αυτή των διακεκριμένων κλοπών αναφέρονταν και στο ένταλμα σύλληψής του που είχε εκδώσει ο ανακριτής Ηλείας. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Τρίπολης συνεχίζεται  για τον εντοπισμό των συνεργών του και για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.