Ειδησεογραφικό site

Αδωνις: Είστε πολιτικοί απατεώνες – Χρυσοβελώνη : Θα φάτε κι άλλη αγωγή (Βίντεο)

29

«26 Ιανουρίου λέγατε ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, αλλά μένει και το 2015 και το 2016. Eίστε πολιτικοί απατεώνες» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ και έγινε χαμός στο στούντιο του Mega.

H συζήτηση στο πρωινό του Μega άναψε όταν ο βουλευτής της ΝΔ είπε στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ ότι ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως ο Νίκος Παππάς τον είχε διαβεβαιώσει ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά δεν θα περιλαμβάνεται στη συμφωνία.

«Η κατάργηση του ΦΠΑ περιλαμβάνεται στη συμφωνία. Αρα ο κ. Παππάς κορόιδεψε τον κ. Καμμένο;» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην ίδια έντονη συζήτηση ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «πολιτικούς απατεώνες» τους ΑΝΕΛ γιατί υποσχέθηκαν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στους ψηφοφόρους και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τον απείλησε: «Θα φάτε κι άλλη αγωγή!».

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μega», ο βουλευτής της ΝΔ είπε, αναφερόμενος για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που ψηφίζεται σήμερα, ότι «αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝΕΛ η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο», προκαλώντας την αντίδραση της κας Χρυσοβελώνη.

«Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθαυτή η πολιτική των μνημονιακών δυνάμεων. Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.