Ειδησεογραφικό site

Αγρίνιο: Έκανε τον πελάτη και άδειαζε τις ταμειακές μηχανές!

15

Επτά επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος του Αγρινίου «χτύπησε» μέσα σε ενάμισι μήνα ένας 33χρονος, ο οποίος άδειαζε τις ταμειακές μηχανές απασχολώντας τους εργαζόμενους είτε δίνοντάς τους παραγγελία ή ζητώντας τους να του «χαλάσουν» χαρτονομίσματα των 100 ευρώ με μικρότερα ίσης αξίας!

Στην τελευταία του απόπειρα, άρπαξε 200 ευρώ και τράπηκε σε φυγή αλλά οι εργαζόμενοι ειδοποίησαν αμέσως αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα και τον συνέλαβαν. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε ο 33χρονος, αναγνωρίστηκε ως δράστης άλλων έξι κλοπών που είχαν γίνει από τις 17 Απριλίου σε καταστήματα διαφόρων περιοχών της Ακαρνανίας από τα οποία άρπαξε συνολικά 800 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος διακεκριμένες κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην κοινότητα Γραμμενίτσα της Άρτας τρύπωσαν δυο τσιγγάνοι και άρπαξαν δύο στερεοφωνικά και 100 ευρώ. Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ο ένας από αυτούς. Ο 34χρονος δράστης προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν το συνεργό του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.