Ειδησεογραφικό site

Οι γαλάζιες κάλτσες Τσακαλώτου και η άνεση Παππά απέναντι στον Γιούνκερ! (Φωτο)

152

Τις πιο κρίσιμες ώρες της τετράμηνης θητείας της διανύει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με τη συνάντηση στην… έδρα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να κρίνει πολλά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούν εκτός του πρωθυπουργού οι Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, έφτασε ακριβώς στις 21.30 στο κτίριο της Κομισιόν με τις αγκαλιές και τα χαμόγελα (έστω και όχι πολύ πλατιά) να δίνουν και να παίρνουν.

Ο πρόεδρος της ΕΕ ήταν για ακόμη μια φορά σχετικά διαχυτικός, αλλά αρκετά πιο μαζεμένος σε σχέση με το προηγούμενο σόου του.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος επέλεξε ένα πιο σπορ ντύσιμο τουλάχιστον στο υπόδημα.

Επέλεξε ένα άνετο παπούτσι τύπου camper, ενώ οι κάλτσες ήταν σε χρώμα μπλε ηλεκτρίκ σε άψογο συνδυασμό με ένα ροζ πουκάμισο.

Για τον κ. Τσακαλώτο, πάντως, το πρακτορείο Bloomberg σχολίασε πως η παρουσία του σε αυτή τη συνάντηση δείχνει ότι εκείνος είναι πλέον ξεκάθαρα ο επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης, ενώ, σημειωτέον ότι στη συνάντηση δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.