Ειδησεογραφικό site

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο Μαξίμου από τις δηλώσεις Ντινόπουλου για την αξιολόγηση

57

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσαν στο πρωθυπουργικό επιτελείο οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τους έλεγους μετατροπής συμβάσεων στο δημόσιο, και κυρίως η αναφορά ότι είναι με τη Ρένα Δούρου.

Ο κ. Ντινόπουλος στήριξε τη δήλωση της περιφερειάρχη «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», την ώρα μάλιστα που το Μαξίμου είχε ανεβάσει τους τόνους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική κάλυψη που προσφέρει στους δημάρχους να μην συναινέσουν στον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ντινόπουλος έγινε αποδέκτης της δυσαρέσκειας του Μαξίμου και γι’ αυτό επιχείρησε να ανασκευάσει. Ωστόσο, το γεγονός ότι την Παρασκευή τρία στελέχη της Ν.Δ. (Αργύρης Ντινόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης) τα οποία εκλέγονται στη Β΄ Αθηνών, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ενέτεινε τον εκνευρισμό του Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, «Εν αναμονή της άφιξης, την Τρίτη, της τρόικας στην Αθήνα το μόνο που δεν θέλει τώρα ο πρωθυπουργός είναι όσο πλησιάζουμε στην προεδρική εκλογή να αρχίσει η φαγωμάρα για την κάλπη.

Το αν οι εκδηλώσεις για τα 40χρονα του κόμματος, οι οποίες θα κορυφωθούν το Σάββατο 4 Οκτώβρη, με την κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα, καταφέρουν να συσπειρώσουν τη Ν.Δ. είναι ένα ακόμη κρίσιμο στοίχημα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.