Ειδησεογραφικό site

Έγειραν …πάνω στα έδρανα οι βουλευτές στην Ολομέλεια (Βίντεο)

40

Με καθυστέρηση ξεκίνησε χθες, Μεγάλη Δευτέρα, η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή, ενώ ολοκληρώθηκε κατά τις 3 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα κάποιοι βουλευτές να… γείρουν πάνω στα έδρανα.Δείτε το βίντεο.

Η συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή είχε προγραμματιστεί για τις 6.00 μ.μ. ωστόσο μέχρι τις 6.35 μ.μ. συνεχιζόταν η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους υπό την προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τους βουλευτές των κομμάτων να αναμένουν στην αίθουσα της Ολομέλειας την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης.

Τελικά, η Πρόεδρος της Βουλής ανέβηκε στην έδρα στις 6.45, ενώ μετά από μικρής κλίμακας αντιπαραθέσεις και μια σειρά διαδικαστικών θεμάτων που μεσολάβησαν και την ανάγνωση των σχετικών άρθρων του Κανονισμού της Βουλής, η συζήτηση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής ξεκίνησε στις 7.30 μ.μ. και τελείωσε στις 3 τα ξημερώματα.

Η πολύωρη αναμονή μέχρι τη λήξη της Ολομέλειας αλλά και η καθυστέρηση, είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι βουλευτές να γείρουν ..πάνω στα έδρανα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.