Ειδησεογραφικό site

Το πρώτο Athens Stationary Cycling Marathon διεξάγεται στο Μοσχάτο

51

Το Σάββατο 4/10/2014 (17:00 – 22:00) στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο με την υποστήριξη του Studio Γυμναστικής, Θεραπευτικής Κίνησης και Υγείας, «Soma» και σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου θα διεξαχθεί το πρώτο Athens Stationary Cycling Marathon. Μια εκδήλωση αθλητικού περιεχομένου η οποία φιλοδοξεί να εντάξει τη φιλοσοφία της στατικής ποδηλασίας στην καθημερινότητα του κόσμου ανεξαρτήτως ηλικίας ή εξοικείωσης με τη γυμναστική.

Στην κεντρική πλατεία  στο Μοσχάτο θα τοποθετηθούν 100 ποδήλατα για τους συμμετέχοντες που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τους χώρους στους οποίους μπορούν να βρουν τη στατική ποδηλασία και να γνωρίσουν από κοντά τους καθηγητές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξειδικευμένοι instructor θα καθοδηγούν τους ενδιαφερόμενους για το πώς πραγματοποιείται ένα μάθημα προπόνησης στατικής ποδηλασίας.

Επιπλέον, η πλατεία θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο διασκέδασης όπου οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μοναδικά happening, μουσικά show από τους Rudbeats Drumline, διαγωνισμούς με δώρα από τους χορηγούς μας αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Τα σχόλια είναι κλειστά.