Ειδησεογραφικό site

Νέα ζωή για την Ζωή-Ο γάμος της στα Λουτρά της Αιδηψού

48

Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού

Η Ζωή βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονταν γυάλες με λεμονάδες, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιουργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο. Βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, είχαν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως έστησε για πάνω από μία ώρα τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε υπομονετικά την καλή του στο προαύλιο. Η νύφη έφτασε μαζί με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαμογελαστή, λαμπερή και ευδιάθετη, όπως ήταν και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο, δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα, ο κόσμος πέταξε ρύζι και ροδοπέταλα στο ζευγάρι για να τους ευχηθεί να «ριζώσει», ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου γελαστή στο τέλος του μυστηρίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Το παρόν  έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του Περιστέρα.

Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα. Μάλιστα, προς τιμήν του, το στενάκι, όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Ο γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά και εκεί διαμένει η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Πηγή και φωτό: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.