Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη για «Αυγή» και ΣΥΡΙΖΑ: Με συκοφαντούν με προφανή πολιτική στόχευση

77


«Οι μάσκες έπεσαν! Τώρα ξέρουμε ποιο είναι το κέντρο που καθοδηγεί από μέρες την εναντίον μου επίθεση ψεύδους, άρα συκοφαντική», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, με ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό της γραφείο ανέφερε ότι το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «Η Αυγή», πήρε τη σκυτάλη των προσωπικών επιθέσεων εναντίον της.

Η κ. Βούλτεψη κάνει λόγο για εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας με προφανή πολιτική στόχευση, όπως σημειώνει, και από διαφορετικά «παραρτήματα» που ανήκουν στο ίδιο κέντρο αποσταθεροποίησης.

«Απαντώ σε ένα προς ένα συνοπτικά: Σχετικώς με δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έχω διορίσει συγγενείς μου, επειδή είναι πλήρως αναληθές και συκοφαντικό και δεν έχω διορίσει κανέναν, ο λόγος έχει από χθες δοθεί στη Δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγα.

Σχετικώς με την περιουσιακή μου κατάσταση, διαθέτω μόνο μια πρώτη κατοικία τριάντα ετών, στην οποία κατοικώ με την οικογένειά μου και το ήμισυ μιας εξοχικής κατοικίας, ήτοι… 35 τ.μ. Αυτό που αναφέρεται ως «οικόπεδο» αποτελεί μέρος παλαιού συνεταιρισμού από 28 ετών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την αξία και την αξιοποίησή του), που αποκτήθηκε από ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι από τους σημερινούς συκοφάντες μου.

Επομένως, δεν διαθέτω ουσιώδη ακίνητη περιουσία, ούτε εισοδήματα από αυτήν.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ραδιοφωνική συνέντευξη δεν αφορούσε στην πρώτη κατοικία, αλλά στις επενδύσεις σε ακίνητα, κάτι που προφανώς δεν περιλαμβάνει την πρώτη κατοικία.

Σχετικώς με τη θέση μου σε εταιρία, από αυτήν έχω αποχωρήσει πλήρως από τις 6 Μαΐου 2014, πολύ πριν μου ανατεθούν τα καθήκοντα του υφυπουργού, δυστυχώς για τους συκοφάντες», τονίζει.

Επίσης η κ. Βούλτεψη μιλά για συκοφάντες τους οποίους καλεί να ανασκευάσουν και κυρίως να δημοσιοποιήσουν τους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς (οι δικοί της, διευκρινίζει, ότι είναι ελλειμματικοί), τα δικά τους «πόθεν έσχες» (αν έχουν υποβάλει ποτέ, λέει η κ. Βούλτεψη) και τις δικές τους φορολογικές δηλώσεις.

Επιπρόσθετα ειδικά για την εφημερίδα «Η Αυγή», την καλεί να δημοσιοποιήσει τα «πόθεν έσχες» των επιφανών στελεχών της λέγοντας πως διαφορετικά τον λόγο θα λάβει και για αυτούς η Δικαιοσύνη.

«Για να μην ψάχνουν για την αυριανή τους έκδοση, τους ενημερώνω ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού πήγα τρεις φορές για μπάνιο, πέντε φορές στο σούπερ-μάρκετ και τρεις ημέρες στο χωριό του άνδρα μου, τη Βυτίνα Αρκαδίας. Επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνοδεύομαι από τον άνδρα μου;», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Βούλτεψη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.