Ειδησεογραφικό site

Βιάζεται ο Βορίδης να φέρει πίσω στην «πολυκατοικία» τον Καρατζαφέρη – «Γέφυρα» για την επιστροφή και άλλων

36

voridisΝέο άνοιγμα για την επιστροφή του προέδρου του ΛΑΟΣ και άλλων προσώπων που ανήκουν στην κεντροδεξιά έκανε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας τάχθηκε για άλλη μία φορά υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ και της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς, μετά και την υπέρβαση, όπως ανέφερε της διάκρισης μνημόνιο-αντιμνημόνιο.

«Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του», τόνισε ο κ.Βορίδης.

Και πρόσθεσε ότι «σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφώνησαν να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».

Πιο συγκεκριμένα για την περίπτωση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη υπογράμμισε ότι «σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.