Ειδησεογραφικό site

Άδωνις Γεωργιάδης: Μειωμένοι φόροι και κλειστά σύνορα αν νικήσουμε στις εκλογές

88

 

Τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας αν κερδίσει τις εκλογές ανέφερε σε συνέντευξη του ο Αδωνις Γεωργιάδης: τη μείωση φόρων και τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, με κλείσιμο συνόρων αν είναι απαραίτητο.

Οσον αφορά τα σύνορα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε την άποψή του αναφερόμενος στα όσα έγιναν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού επί διακυβέρνησης του κόμματός του.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ελέγξει τη μεταναστευτική ροή. Πώς το είχε κάνει αυτό; Με την επιχείρηση «Ξένιος Δίας» στην επικράτεια, με την μη εφαρμογή του νόμου Ραγκούση, τον οποίο εφάρμοσε η κα Χριστοδουλοπούλου και μας τίναξε όλους στον αέρα, αφού διπλασιάστηκαν οι μεταναστευτικές ροές. Το μεταναστευτικό στις εκλογές του 2012 ήταν ένα από τα πρώτα θέματα στην προεκλογική ατζέντα. Στις εκλογές του 2015 δεν υπήρχε ως ζήτημα γιατί η ΝΔ με την πολιτική της το είχε περιορίσει», τόνισε, μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως αν δεν μειωθούν οι φόροι, η χώρα δεν έχει μέλλον.

«Αν βγει η ΝΔ, θα έχουμε κυβέρνηση, διότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε πάλι εκλογές. Θα δούμε ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή και θα συνεργαστούμε, δηλαδή με Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, θα δούμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε κυβέρνηση», υποστήριξε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πηγαίνει από εκλογές σε δημοψήφισμα και από δημοψήφισμα σε εκλογές. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε τους φόρους και είχαμε αρχίσει να το κάνουμε αυτό. Αν δεν μειωθούν οι φόροι, η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα. Το μόνο κόμμα που εγγυάται πως θα μειωθούν οι φόροι είναι η ΝΔ και αυτό θα γίνει με μείωση κρατικών δαπανών και τη μείωση του μισθολογίου στο δημόσιο», κατέληξε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.