Ειδησεογραφικό site

Υπόθεση Novartis: Ποινική εμπλοκή συμβούλου πρώην υπουργών Υγείας – Προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

253

Φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ωστόσο προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για εμπλοκή του στην υπόθεση – Επιχείρησε να διαφύγει με την οικογένειά του – Έγινε αντιληπτό από τις Αρχές και παρέδωσε το διαβατήριό του

Αναπάντεχες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της Novartis καθώς σημειώθηκε ποινική εμπλοκή προσώπου που είχε διατελέσει σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών για τη ίδια υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω σύμβουλος φέρεται να ήταν ένας από τους 3 προστατευόμενους μάρτυρες, ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες από την έρευνα που διεξάγεται προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία για εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis.

Έτσι, τα νέα δεδομένα οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Πάντως, ο εν λόγω σύμβουλος, επιχείρησε να φύγει από τη την Ελλάδα χθες το βράδυ, εν κρυπτώ μαζί με όλη του την οικογένεια, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ μετά την σε βάρος δίωξή του παρέδωσε το διαβατήριο στις Αστυνομικές αρχές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.