Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ο σκύλος του Μακρόν «τα έκανε» μέσα στο Ελιζέ δίπλα στους υφυπουργούς

55

Μια άβολη στιγμή χάρισε στον Εμμανουέλ Μακρόν ο Νέμο, ο προεδρικός σκύλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γάλλου προέδρου με υφυπουργούς της κυβέρνησης.

Ενώ ο Μακρόν συνομιλούσε με τρεις υφυπουργούς παρουσία των τηλεοπτικών καμερών, ο Νέμο σταμάτησε μπροστά στο τζάκι της αίθουσας του μεγάρου των Ηλυσίων Πεδίων όπου διεξαγόταν η συνάντηση και… ξαλάφρωσε!

«Και είχα μια απορία από πού ερχόταν ο ήχος αυτός» ακούγεται να λέει ο υφυπουργός Οικολογίας Μπρουν Πουαρσόν, ο οποίος είχε αρχίσει να τοποθετείται όταν ο Νέμο ξεκίνησε την αταξία του.

«Συμβαίνει συχνά αυτό;» ρώτησε από την πλευρά της η υφυπουργός και επί χρόνια στενή συνεργάτης του Γάλλου προέδρου Ζουλιέν Ντενορμαντί.

Από την πλευρά του ο Εμμανουέλ Μακρόν χαμογέλασε και ατάραχος συνέχισε τη συζήτηση αρκούμενος στο περιπαικτικό σχόλιο «προκαλέσατε μια τελείως ασυνήθιστη συμπεριφορά στο σκυλί μου».

Ο ηλικίας δύο ετών Νέμο είναι ένα μαύρο λαμπραντόρ-γκριφό και είναι το πρώτο που επελέξε Γάλλος πρόεδρος από κέντρο διάσωσης κακοποιημένων ζώων.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προεδρικός σκύλος κάνει αταξία στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων καθώς γαλλικά ΜΜΕ έχουν μεταδόσει στο παρελθόν πληροφορίες για τους σκύλους του Σαρκοζί που προκάλεσαν τόσες ζημιές δαγκώνοντας έπιπλα ώστε χρειάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για επισκευές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.