Ειδησεογραφικό site

Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΚΙΝΑΛ για προοδευτική διέξοδο της χώρας

89

Σε φάση ανασύνταξης και φθινοπωρινής αντεπίθεσης βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς όλες οι προβλέψεις σκιαγραφούν ένα χειμώνα με βαθιά ύφεση, υψηλή ανεργία και λουκέτα επιχειρήσεων.

Στόχος της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής είναι να δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλίμα γύρω από την κυβέρνηση, ώστε να εκμεταλλευτεί τη φθορά της, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέα εποχή σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ρητορική, άλλωστε, της Χαριλάου Τρικούπη στηρίζεται στη λογική ότι  ο κύκλος του διπολισμού μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον κλείσει και ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη προοδευτική πρόταση και διέξοδος για τη χώρα και το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου θεωρείται το κατάλληλο timing για να επιδιωχθεί η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι η Φώφη Γεννηματά έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια περί προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο φιλικής συζήτησης που είχε με δημοσιογράφους σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης…

Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.