Ειδησεογραφικό site

Σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ και στη ζωή

101

Ερωτευμένος είναι ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Κατσανέβας, γιος της Σοφίας Παπανδρέου και του πρώην υπουργού, Θεόδωρου Κατσανέβα.

Ο εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ είναι ζευγάρι με την δικηγόρο και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Βάσια Αναστασίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο νέοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στις συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος πριν από περίπου δύο χρόνια. Τότε ήταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, ωστόσο, η αμοιβαία εκτίμηση και η στενή συνεργασία τους έφερε πιο κοντά. Οι εκλογές του περασμένου Μαϊου ήταν το σημείο καμπής για την εξέλιξη της μεταξύ τους σχέσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο Κωνσταντίνος Κατσανέβας και η Βάσια Αναστασίου είναι πλέον μαζί από το καλοκαίρι ενώ κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι κοινές τους εμφανίσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ της οποίας η Βάσια Αναστασίου είναι μέλος, όσο και οι εκδηλώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, πυροδότησαν τις φήμες για τη σχέση τους, αφού η μεταξύ τους τρυφερότητα ήταν διάχυτη. Αν και η σχέση μετρά μόλις λίγους μήνες, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν σύντομα

Τα σχόλια είναι κλειστά.