Ειδησεογραφικό site

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Να μην έχει κανείς τη δυνατότητα να παραβιάζει την προσωπική ζωή των πολιτών

38

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο λιμάνι της Καλαμάτας, μίλησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος μαζί με τον αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ και τομεάρχη Ενέργειας, Χάρη Δούκα.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την καταγγελθείσα απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη ανέφερε πώς πρόκειται για ένα ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας

«Η παράταξή μας έκανε άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να έρθουν όλα στο φως. Να μην υπάρχει καμία σκιά και να μην υπάρχει δυνατότητα σε κανέναν να παραβιάζει την προσωπική ζωή και τις επικοινωνίες του κάθε πολίτη. Δεν είναι μόνο ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη Δημοκρατία μας και την ελληνική Δικαιοσύνη».

Σπυρόπουλος: Η κυβέρνηση καλλιεργεί προεκλογικό κλίμα και αφήνει τα προβλήματα των πολιτών
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε για το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία αμελούν να εστιάσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, που σχετίζονται με την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις.

Από την πλευρά του στην τοποθέτησή του ο κ. Δούκας τόνισε πως δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει η Ελλάδα ενεργειακά αυτόνομη και με έμφαση υπογράμμισε τα οφέλη της πρότασης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματο

Τα σχόλια είναι κλειστά.