Ειδησεογραφικό site

Σύγκρουση Άδωνι-Καμμένου στη Βουλή – Διαβάστε τους εριστικούς διαλόγους

49

Η εκρηκτική σχέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη επιβεβαιώθηκε και σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά την ομιλία του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής, στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρηματολόγησε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Αμερικανούς δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έλαβε τον λόγο για να απαντήσει.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του  ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε πως «την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο. Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό, αλλά το βράδυ πήγατε στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι. Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο»
Εκεί παρενέβη ο κ. Καμμένος από τα υπουργικά έδρανα όπου βρισκόταν, φωνάζοντας: «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

«Μεροκάματα από τον Πειραιά;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Εννοείτε  το γραφείο του κ. Μαρινάκη;  Άλλος πήγαινε στον Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη».

Καμμένος: Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές

«Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για το γεγονός ότι επέλεξε να απουσιάσει από τη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα στη Βουλή για τα F-16, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Ήμουν με τον υφυπουργό τον Αμερικανό, άλλοι βγάζανε σέλφι με εμπόρους όπλων του Eurofighter».

Άδωνις: Είστε μονίμως φευγάτος

«Χρειάζεται να πείτε στη Βουλή ότι ήσασταν απασχολημένος, αρκεί να πείτε ότι στην επόμενη ερώτηση του κ. Τσιάραθα είστε παρών και δεν θα είστε μονίμως φευγάτος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.