Ειδησεογραφικό site

Οργισμένος ο Σκουρλέτης στον Τσίπρα και φουντώνει ο… άτυπος εμφύλιος!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης (Δ) συνομιλούν κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018. Ο πρωθυπουργός πρότεινε στην ΚΕ να εκλέξει ως επόμενο Γραμματέα τον Παναγιώτη Σκουρλέτη. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
89

Τελικά παρουσία… μαρτύρων (!) ο πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ συζητήσαν χθες στην Κουμουνδούρου το θέμα που έχει προκύψει από τις επιθέσεις που δέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης από μερίδα του τύπου με αφορμή τις απόψεις του για το πώς πρέπει να γίνει το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.
Ο Σκουρλέτης… τα είπε, ο Τσίπρας τα «άκουσε»
Στην σύσκεψη που έγινε χθες στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου, και στην οποία εκτός από τον γραμματέα του κόμματος συμμετείχαν και ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Μιχάλης Καλογήρου, και ο Εκπροσώπος Τύπου Αλέξης Χαρίτση συζητήθηκε επί μακρών και το θέμα των επιθέσεων που δέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας στην αρχή της συνεδρίασης ζήτησε τον λόγο και αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα επισημαίνοντας ότι όλα τα σχετικά δημοσιεύματα επιρρίπτουν σε αυτόν ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Άτυπος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για την διεύρυνση
Η καχυποψία που υπάρχει πάντως ανάμεσα στα στελέχη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της διεύρυνσης φαίνεται να έχει αρχίσει να ενοχλεί τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος τα οποία βλέπουν να εξελίσσεται ένας «άτυπος εμφύλιος» την στιγμή που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να προχωρά συντεταγμένα στην επόμενη μέρα.

«Φωτιές» στον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι θέλουν να «φάνε» τον Σκουρλέτη;
Πολλά μέλη του κόμματος εκφράζουν μάλιστα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης την διαφωνία τους για όλη αυτή την αναταραχή επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτή η εικόνα μόνο κακό κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνοντας ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να συμπορευθούν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη χθεσινή σύσκεψη πάντως έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Προέδρου στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη

Τα σχόλια είναι κλειστά.