Ειδησεογραφικό site

Νίκη Ντεπ: «Πανηγυρίζει» το Twitter, μετά την απόφαση του δικαστηρίου

76

Πανικός επικρατεί στο Twitter, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ.

Mετά από τρεις ημέρες συζητήσεων και 13 ολόκληρες ώρες στην αίθουσα διαβουλεύσεων, οι ένορκοι αποφάσισαν ότι νίκησε τη δίκη. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.  Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση.   Στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων και στη Χερντ, επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Το κοινό περίμενε με αγωνία την ετυμηγορία από την περασμένη Παρασκευή. Η μία ανάρτηση διαδέχεται την άλλη, με τον κόσμο να υποστηρίζει με θέρμη τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.
«Δικαίωση» είναι η λέξη που επικρατεί στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Σημειώνεται πως όλες αυτές τις ημέρες, οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών έχουν στήσει το δικό τους «δικαστήριο» στα social media, με τις δηλώσεις υπέρ του Ντεπ να υπερισχύουν.

Δείτε μερικά tweets:

Κλείσιμο

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σχόλια είναι κλειστά.