Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια – Μαξίμου: Σταματήστε τις ανοησίες

138

Με μια σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς Νίκο Παππά και Γιάννη Δραγασάκη που σιωπούν παρά τις αποκαλύψεις για σχέδιο παράλληλου νομίσματος και παραλλήλως υπογραμμίζει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν αντιδρά παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση Noor-1 και τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

«Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ με τίτλο: «Εκκωφαντική σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου για τον Πάνο Καμμένο και το σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη»

«Το Μέγαρο Μαξίμου σιωπά πανικόβλητο για την εμπλοκή του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου στην σκανδαλώδη υπόθεση των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη για την υπόθεση ναρκωτικών. Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική και για την εγκληματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο πριν από τις εκλογές του 2015, με τη συμμετοχή ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα, το οποίο οδηγούσε τη χώρα σε αλλαγή νομίσματος και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όλοι μαζί, ενσυνειδήτως, οδηγούσαν τη χώρα στην καταστροφή. Και συνεχίζουν και κρατούν, ακόμα και σήμερα, στη θέση του συμβούλου του Υπουργού Οικονομικών τον κ. Γκλεν Κιμ, ο οποίος είχε τότε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα γιατί σιωπούν οι Δραγασάκης και Παππάς που ήταν γνώστες του σχεδίου;

Όλοι οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια για να καταλάβουν γιατί υφίστανται την δραματική επιδείνωση της ζωής τους αυτά τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό απαιτούν να γίνει δεκτή η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα».

Non Paper Μαξίμου: Σταματήστε τις ανοησίες

Με τη γνωστή μέθοδο των non paper -και όχι με επίσημη ανακοίνωση ή δημόσια τοποθέτηση κάποιου κυβερνητικού στελέχους- απάντησαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να σταματήσετε τις ανοησίες» γράφει το non paper που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.