Ειδησεογραφικό site

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Τσακαλώτου σε Πολάκη: «Κανένα φάρμακο δεν αντικαθιστά το εμβόλιο! Αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ»

209

Με ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, που ήρθε, λίγο-πολύ, ως συνέχεια της χθεσινής τοποθέτησης του Αλέξη Τσίπρα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Ζαχαριάδη για τα εμβόλια και την πρόκληση του πρώτου προς την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει ξεκάθαρη θέση για τα εμβόλια, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο και είπε:

«Τα κόμματα αντιπροσωπεύονται από τον πρόεδρο και όταν λείπει ο Αλέξης Τσίπρας τον αντικαθιστώ εγώ ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος! Θέλω να κάνω ξεκάθαρο, και αν είστε με καλή πίστη δεν θα το συνεχίσετε… Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού και δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανένα φάρμακο! Όσοι και όσες πιο πολλοί εμβολιαστούν, πρέπει να το κάνουν τώρα! Μην κάνετε σπέκουλα, μη βρίσκετε ότι κάποιος είπε και τι!».

Νωρίτερα, πάντως, ο κ. Γεωργιάδης πέταξε το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση, καλώντας την να είναι ξεκάθαρη με ποια πλευρά συντάσσεται στο ζήτημα των εμβολίων.

«Αν είστε με τη σωστή, βρείτε τρόπο να μη τα γράφει κάθε μέρα (ο Πολάκης). Είναι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί χρόνια! Ενας άνθρωπος που λόγω αξιώματος επηρεάζει κόσμο! Και με αυτό τον τρόπο έχετε ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει και δεν θα μπορείτε πάντα να κρύβεστε ο ένας πίσω από τον άλλον και όλοι μαζί πίσω από τον Πολάκη» είπε, και προκάλεσε την αντίδραση Τσακαλώτου

Τα σχόλια είναι κλειστά.