Ειδησεογραφικό site

Μανιάτης: Η υπόθεση ΔΕΠΑ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

381

Κατά την τοποθέτησή του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛκατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά ότι προσπαθεί να σφετεριστεί τα έργα που ο ίδιος πολεμούσε

Ως το μεγαλύτερο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χαρακτήρισε την υποθεση ΔΕΠΑ ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε ότι το συγκεκριμένο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων σκανδάλων, όπως τα 600.000.000€ του διεθνούς αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», τα 10.000.000€ του Θριασίου, κ.ά. κι έθεσε πέντε συγκεκριμένα ερωτήματα, δίνοντας σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Γιάννης Μανιάτης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά ότι προσπαθεί να σφετεριστεί τα έργα που ο ίδιος πολεμούσε. Τον αγωγό EastMed, τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό, τη Μονάδα Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη, την αναβάθμιση της Ρεβυθούσας, κ.ά.

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση ΔΕΣΦΑ, είπε ότι η κυβέρνηση αποκρύπτει ότι το αποθεματικό που είχε ο ΔΕΣΦΑ στο Ταμείο του το 2014 ήταν 50.000.000€, ενώ το 2018, που πουλήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, ήταν 150.000.000€. «Μην επαίρεστε και μην περηφανεύεστε, γιατί και σ’ αυτό το θέμα κάνατε μια τρύπα στο νερό», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.