Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ανακοίνωση ο Γιώργος Παπανδρέου

151

«Τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, τελικά», αυτή είναι η απορία πολλών στελεχών αλλά και φίλων του Κινήματος Αλλαγής. Το ενδιαφέρον για τις επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα ζωηρό. Οι προθέσεις του όμως, παραμένουν ένας γρίφος. Προς το παρόν, φαίνεται πως ζυγίζει τις καταστάσεις για το αν πράγματι θα κατέβει για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Ένα πιθανό σενάριο, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του,  είναι πως αύριο Δευτέρα ή την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου  θα ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις του.  Το σενάριο αυτό ενισχύει και η αποκάλυψη που έκανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, την Κυριακή το βράδυ μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ότι σύμφωνα με την αίσθηση που έχει αύριο θα ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι κατεβαίνει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την στήριξη της στο πρόσωπο του. Άλλωστε αύριο  18 Οκτωβρίου, δεν είναι μια τυχαία μέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση που σχηματίστηκε

Τα σχόλια είναι κλειστά.