Ειδησεογραφικό site

Η ώρα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Ρασπούτιν και τους σκευωρούς της Novartis

236

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και την παραδειγματική τιμωρία των σκευωρών που έφτασαν στο έσχατο σημείο αθλιότητας να εργαλειοποιήσουν τη Δικαιοσύνη και να κατασκευάσουν κατηγορίες για τους πολιτικούς τους αντιπάλους τους οποίους ενέπλεξαν στο σκάνδαλο της NOVARTIS έχει αρχίσει με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η διενέργεια έρευνας από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα μετά από παρέμβαση της απερχόμενης εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ανοίγει τον δρόμο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Η διενέργεια της δικαστικής έρευνας που αφορά τις καταγγελίες του εποπτεύοντος την εισαγγελία Διαφθοράς κ. Αγγελή, σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της Ελένης Ράικου για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίου υπουργού που είναι γνωστός στην πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα ως «Ρασπούτιν», γιατί έχει αποκτήσει ειδικότητα τόσο στο στήσιμο σκευωριών όσο και στη συγκάλυψη υποθέσεων, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή

Τα σχόλια είναι κλειστά.