Ειδησεογραφικό site

HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ Το Όραμα των Δελφών

54

 

Με δυναμικό και ταχύ ρυθμό, ακλόνητη πίστη και βαθειά επιστημονική προσέγγιση σε κάθε πτυχή του αναπτυξιακού Δελφικού Οράματος «HEPTAPOLIS-ΤΡΙΛΟΓΙΑ» συνεχίζεται από την επιστημονική και την τεχνική ομάδα του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο» και από την Εταιρεία «Heptapolis – Αναπτυξιακή – Επενδυτική – Τουριστική – Εκπαιδευτική Εταιρεία Ειδικού Σκοπού» η οργάνωση του μεγαλόπνοου προγράμματος «Heptapolis – Τριλογία, το Όραμα των Δελφών».

 

Άνοιξαν γραφεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας της Δεσφίνας, με γραμματειακή υποστήριξη για την καταγραφή, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση και επίλυση των τρεχόντων κατασκευαστικών και άλλων θεμάτων στην περιοχή εκτέλεσης των έργων της Τριλογίας.

 

Αποκτήθηκαν ιδιόκτητα καινούργια γραφεία στην Αθήνα, στο Βύρωνα, τα οποία εξοπλίστηκαν με σύγχρονους υπολογιστές και ειδικά αρχιτεκτονικά προγράμματα, στα οποία θα εκπονεί τις 3D μελέτες και τις 3D αρχιτεκτονικές εργασίες της η ειδική ομάδα των αρχιτεκτόνων, μηχανικών και των μελετητών των έργων της Τριλογίας, καθώς και η ομάδα του marketing – διαφήμισης της Τριλογίας.

 

Ομάδα προγραμματιστών ολοκληρώνει μέχρι τα τέλη του έτους 2022 τη διαδικτυακή παρουσίαση της ιστοσελίδας www.heptapolis.com, τα θέματα της οποίας καλύπτουν πλήρως την ηλεκτρονική παρουσίαση των έργων της Τριλογίας σε γλώσσα Ελληνική και Αγγλική.

 

Ομάδα, επίσης καθηγητών, τεχνικών και μεταφραστών εργάζεται με ζήλο για την ολοκλήρωση του, πανεπιστημιακού τύπου, διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος Heptapolis Avatar-e-learning, με περισσότερα από 200 μαθήματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα με προοπτική, εντός του 2023 να μεταφράσει το σύνολο των μαθημάτων του στην Γερμανική, Αραβική, Ρωσική, Κινεζική και Ινδική γλώσσα.

 

Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται εντός του Ιανουαρίου 2023, τα δε έσοδα του Avatar e-Learning, έχουν ήδη ενταχθεί στα πλαίσια χρηματοδοτικής ενίσχυσης των έργων της Τριλογίας.

 

Έγιναν οι τοπογραφικοί χάρτες της Τριλογίας που αφορούν σε σύνολο 180.000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών, από τα οποία επιλέχθηκαν όλοι οι απαραίτητοι χώροι για την οικοδόμηση των τριών πόλεων της Τριλογίας.

Η χαρτογράφηση έγινε με το ειδικό αεροπλάνο χαρτογράφησης της εταιρείας «Άρτεμις».

 

Η επίσημη ανακοίνωση των έργων της «Heptapolis-Τριλογίας, το Όραμα των Δελφών» πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο. Βασικοί ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος των Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής και ο πρόεδρος του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ κ. Παύλος Πισάνος.

 

Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι, πολιτικοί παράγοντες, υποψήφιοι επενδυτές και χορηγοί μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της BCI κ. Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους.

 

Στις 15 Μαϊου 2023 εκπρόσωποι του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ θα βρίσκονται στη  Γερμανία, μέσα στο εντυπωσιακό κάστρο του επιχειρηματία – ιατρού Frank Röschinger για να παρουσιάσουν σε 50 περίπου επενδυτικούς ομίλους και χορηγούς το αναπτυξιακό πρόγραμμα Heptapolis – Tριλογία.

 

Προγραμματίζεται να κοινοποιηθεί το πρόγραμμα marketing της Heptapolis – Τριλογίας που θα δοθεί σε πολλές χιλλιάδες επενδυτικούς και χορηγικούς παράγοντες σε ολόκληρο τον κόσμο, με αναλυτικό οπτικοακουστικό υλικό σε video-προτάσεις για τους υποψήφιους επενδυτές, χορηγούς και ευεργέτες των έργων της Τριλογίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.