Ειδησεογραφικό site

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ χάνει τον ένα σεφ μετά τον άλλο;

109

“Σεφ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ”: Ένας τίτλος που κάθε μάγειρας θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό του. Κι όμως, κάτι περίεργο συμβαίνει στην κουζίνα της βασιλικής κατοικίας, εφόσον 7 μέλη της έχουν παραιτηθεί σε διάστημα μόλις μερικών μηνών…

royal family2

Το δυσαρεστημένο προσωπικό αποκαλύπτει πως πολλές φορές δεν προλάβαιναν καν να κοιμηθούν καθώς συχνά οι υπηρεσίες τους χρειάζονταν σε καθημερινή βάση σε διαφορετικές εκδηλώσεις και κατοικίες των γαλαζοαίματων. Οι πρώην υπάλληλοι της βασίλισσας αποδίδουν, όμως, την παραίτησή τους κυρίως στο φόρτο εργασίας, ο οποίος ήταν πραγματικά αβάστακτος, ενώ προσθέτουν πως παρόλο που πολλές φορές δούλευαν υπερωρίες δεν πληρώνονταν ποτέ γι’ αυτές.

royal family

Πηγή από το παλάτι πάντως δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα πως μόνο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι χαοτική, λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας. «Το Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε αναταραχή και η διάθεση γίνεται σταθερά όλο και χειρότερη. Επειδή η βασίλισσα το τελευταίο διάστημα μένει πιο συχνά στο κάστρο του Ουίνδσορ, οι σεφ πρέπει να πηγαίνουν εκεί και μετά πίσω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο πρίγκιπας Κάρολος χρησιμοποιεί το προσωπικό για εκδηλώσεις. Ζητούν επίσης από τους σεφ να βοηθούν στο παλάτι του Κένσιγκτον τον Ουίλιαμ, την Κέιτ και τον Χάρι και να οργανώνουν δείπνα στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς».

prince harry

Εμείς ελπίζουμε η κατάσταση να βελτιωθεί σύντομα γιατί έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, βλέπουμε τη βασιλική οικογένεια να πεθαίνει της πείνας και να μην έχει τίποτα να σερβίρει στον επικείμενο φημολογούμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.