Ειδησεογραφικό site

Έρχεται «ξήλωμα» Γενικών Γραμματέων

98

Σε κακό φεγγάρι είναι Κυβέρνηση και προσωπικά ο Μητσοτάκης, αφού πλέον και λόγω της πίεσης της πανδημίας, είναι εμφανής το πολύ κακό κλίμα που κυριαρχεί στο εσωτερικό της Κυβέρνησης.
Υπάρχει σειρά «εκνευρισμένων» υπουργών που κάνουν την μια… πατάτα μετά την άλλη, εκθέτοντας καθημερινά, εαυτούς, την Κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό.
Για  να μην αναφερθούμε στο γεγονός πως υπάρχει σειρά υπουργών και υφυπουργών που όχι μόνο δεν επιθυμούν να βλέπουν ούτε «ζωγραφιστούς» συναδέλφους τους, αλλά υπονομεύουν ανοιχτά ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα της Κυβέρνησης, ειδικά στο κομμάτι της διαχείρισης της πανδημίας να θυμίζει παράφωνη ορχήστρα.
Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη σε ότι έχει να κάνει με τους Γενικούς Γραμματείς κομβικών υπουργείων. Εκεί όπου κυριολεκτικά έχει χαθεί η «μπάλα», με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την «μαύρη τρύπα» του Υπουργείου Ανάπτυξης, και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του που φέρει το όνομα Σταμπουλίδης.
Και επειδή ο Μητσοτάκης είναι δύσκολο σε μια τέτοια συγκυρία να προχωρήσει σε αναδόμηση υπουργών, δεν είναι διόλου απίθανο (κατά κάποιους μάλιστα είναι και επιβεβλημένο) να «ξηλώσει» αιφνιδιαστικά ένα πρωί κάποιους γενικούς γραμματείς.
Και πρώτος στην λίστα είναι ο Σταμπουλίδης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.