Ειδησεογραφικό site

Δουδωνής: Τα τρία «ποτέ» του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση συνεργασίας

38

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στον τηλεοπτικό «αέρα» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλημερά» με τον Γιώργο Αυτιά, όπου βρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτής μεταξύ άλλων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Η ένταση, όπως φαίνεται, ανάμεσα στα κόμματα ανεβαίνει όσο πλησιάζουμε στην 21η Μαΐου, την ημέρα των εκλογών 2023.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες σχολίασε: «Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση της παριστάμενης δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».

Λίγο αργότερα, ο Νάσος Αθανασίου θέλησε να συμβουλέψει τον κ. Δουδωνή λέγοντάς του «ποτέ μην λες ποτέ, το ποτέ κρατάει μέχρι τις 21 Μαΐου» ενώ ο ίδιος σχολιάζοντας έπειτα την συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου νωρίτερα στον ΣΚΑΪ. «Ποτέ δεν άκουσα τόσα ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε αρκετή ένταση με άπαντες να προσπαθούν να ακουστούν, ενώ ο Νάσος Αθανασίου θέλησε να ρωτήσει τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Σπύρο Καρανικόλα γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να απαντά πως «έβλεπα πως το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει προς το ΣΥΡΙΖΑ και δεν μου άρεσε, είμαι φανατικός αντί-ΣΥΡΙΖΑ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.