Ειδησεογραφικό site

Δήμος Αθηναίων: Συμφώνησαν για ντιμπέιτ Μπακογιάννης και Δούκας- Θα γίνει την Τετάρτη

48

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που διεκδικεί την επανεκλογή του στον Δήμο Αθηναίων, ζήτησε τη Δευτέρα (09/10) τη διεξαγωγή debate ανάμεσα σε εκείνον και τον Χάρη Δούκα, τον αντίπαλό του στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 που θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Από την πλευρά του, έκανε δεκτή την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη ο Χάρης Δούκας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων».

Ακόμα, ο κ. Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας». Η τηλεμαχία, οι όροι της οποίας θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1.

Τα σχόλια είναι κλειστά.