Ειδησεογραφικό site

Άστραψε και βρόντηξε ο Στέφανος Μάνος κατά της κυβέρνησης

48

Μύδρους κατά της πολιτικής της ΝΔ για την παιδεία εξαπολύσει ο Στέφανος Μάνος, με αφορμή τα αποτελέσματα των μετρήσεων PISA, τα οποία δείχνουν ότι οι επιδόσεις των μαθητών είναι χαμηλότερες από αυτές του 2018.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o κ.. Μάνος, βάλλει και κατά της πρώην υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, αλλά και του νυν υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη, κατηγορώντας τους για πολιτική δειλία.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Twitter

«Στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη χορτάσαμε εκατοντάδες κυριολεκτικά σελίδες νομοθετικών πρωτοβουλιών για τον εκσυγχρονισμό της παιδείας. Χθες πληροφορηθήκαμε τι καταφέραμε. Στις μετρήσεις PISA 2022 πέσαμε κάτω από το ήδη χαμηλό επίπεδο του 2018. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Η βαθμολογία των Ελλήνων μαθητών είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη. Θυμίζω την άρνηση της κ. Κεραμέως που δυστυχώς συνεχίζει ο κ. Πιερρακάκης (παρά τις εξαγγελίες του) να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των πανελλαδικών ανά λύκειο ώστε να ενθαρρύνει τον ανταγωνισμό. Απόδειξη ότι οι υπουργοί νοιάζονται περισσότερο για την εύνοια των συνδικαλιστών της παιδείας από ότι για την πραγματική ανύψωση του επιπέδου της παρεχόμενης παιδείας. Ευτυχώς υπάρχει η PISA για να μετράει τα αποτελέσματα της πολιτικής δειλίας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.